Is uw gevel toe aan een nieuw look?

Wij geven uw woning graag een totale make over. Door het kaleien van uw gevel krijgt uw woning of bedrijfspand niet alleen een frisse uitstraling, het is meteen ook beter beschermd tegen alle weersinvloeden.
Zoekt u een schilder in Antwerpen?

Dat treft, want wij zijn gespecialiseerd in alle schilderwerken voor binnen en buiten. Wij komen graag bij u langs voor kleur- en stijladvies. Welke kleuren u ook kiest, van een onberispelijk resultaat bent u zeker. Wij gebruiken immers verf van de beste merken en zorgen voor een perfecte afwerking tot in elke detail.
Schilderwerken met eersteklas service.

Ons professioneel team van schilders staat garant voor onze kwaliteit, zowel op vlak van eindresultaat als op vlak van service. Wij denken graag met u mee, geven u advies en komen onze afspraken na. Bovendien werken wij snel en beperken wij de hinder tijdens onze werken. Dat noemen wij een eersteklas service over de ganse lijn!

Schilderen

Zijn uw binnenmuren of plafonds toe aan een nieuw kleurtje? Speelt u met het idee om uw buitengevel een nieuwe, frisse look te geven? Of is het gewoon tijd voor een fikse schilderbeurt van uw houten ramen en deuren?
Onze schilders in Antwerpen helpen u graag bij al uw schilderwerken binnen en buiten. Onze specialisten laten je huis of bedrijfsgebouw er weer als nieuw uitzien, snel en met de grootste zorg. Het eindresultaat moet immers al je verwachtingen overtreffen.

Kaleien

Kan uw gevel een make over gebruiken? Of is hij toe aan een volledig renovatie? Ook als je je woning een compleet nieuwe uitstraling wil geven, is het kaleien van je gevel een slimme keuze! Uw woning krijgt niet alleen een nieuw jasje, u beschermt het ook tegen weer en wind. U geniet dus van dubbele winst!

Restaureren

Onze schilders hebben door de jaren heen al heel wat panden geschilderd en behangen. Maar daarnaast hebben ze ook al heel wat ervaring opgedaan met het restaureren van woningen en andere gebouwen. U kan dus met een gerust hart vertrouwen op DECO-SON voor de restauratie van uw woning of bedrijfspand.
Specialiteiten

Uw schilderwerken in Antwerpen: Vertrouw op de ervaring van onze schilders!

Of het nu gaat om een woning of een kantoor, om een winkelpand of een volledig appartementsgebouw: DECO-SON geeft iedere ruimte een kleurige toets in een professioneel kader!
De kleur en de schilderkwaliteit van uw muren, plafonds en schrijnwerk bepalen voor een groot stuk de uitstraling van uw interieur. Als schildersbedrijf uit Antwerpen werken wij alleen met verf van topmerken. Onze verfspecialisten zorgen voor de nauwkeurige afwerking van al uw plafonds, muren, deuren, ramen en trappen. Zoekt u een ervaren schilder voor uw schilderproject in Antwerpen? Het is de beste garantie voor een interieur om trots op te zijn.
Bij schilderwerken binnen is een goede planning en duidelijke afspraken van het grootste belang. Wij doen er alles aan om het ongemak tot een minimum te beperken. Daarom werken we snel en zorgvuldig en houden we ons aan de afspraken.


En wij kunnen veel meer dan alleen schilderen. Op uw vraag nemen wij graag heel uw interieur onder handen. Wilt u ook raamdecoratie voor uw glaspartijen? Of laat u graag meteen ook wat behangwerken uitvoeren, om uw muren een stijlvol of speels karakter te geven? Uw schilder in Antwerpen doet het allemaal! We zijn niet alleen gepassioneerd in schilderen, wij streven ook graag naar het prachtige totaalplaatje waar u van droomt.

Schilderwerken in Antwerpen met een ongeziene service

Als schildersbedrijf met jaren ervaring op de teller weten we hoe we uw verwachtingen kunnen overtreffen. Natuurlijk zorgen wij voor kwalitatief schilderwerk die uw huis, appartement, winkel of bedrijfsgebouw doet schitteren. Maar onze service gaat veel verder dan alleen onze schilderskwaliteiten.

Beschouw ons gerust als een expert die u bijstaat met praktisch decoratieadvies. Of het nu gaat om schilderen, behangen, gyprocwerken, vloerwerken of een volledige make over van je woning, wij werken steeds in nauw overleg met u. Zo bent u zeker van een maximaal resultaat met een minimum aan hinder tijdens de werkzaamheden.

Kiezen voor DECO-SON is kiezen voor een schilder in Antwerpen met ervaring en vakkennis. Onze belangrijkste troeven:

Kwaliteit en professionaliteit met oog voor detail
Bruikbaar kleur- en decoratieadvies op maat
Familiebedrijf met meewerkende zaakvoerder
Een afspraak is een afspraak, ook wat de prijs en de uitvoeringstermijn betreft
D totaalspecialist voor een volledige make over van uw interieur en exterieur.

Uw schilder in Antwerpen met aangepast kleuradvies op maat


U heeft plannen om uw woning of bedrijfspand te schilderen, maar u weet niet goed welke kleuren uw interieur cht laten stralen? Vertrouw dan op de expertise van DECO-SON uit Antwerpen.
Als schilders met jarenlange ervaring weten wij wat past bij uw interieur. Maar we kiezen vooral samen met u.
Houdt u van de klassieke stijl met een mix van bordeaux en zacht grijs? Of ga je liever voor modern design met een zwart-wit boventoon afgewisseld met enkele opvallende kleuraccenten? Misschien is een cottage gevoel met zachte kleuren en aardse tinten meer uw ding. Als schilder- en decoratiespecialist luisteren wij naar uw wensen en adviseren we u over de beste kleurencombinaties voor uw persoonlijk interieur. Samen komen we zeker tot een schitterend eindresultaat.
© 2012-2017 DECO-SON BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
DECO-SON BVBA
Tabakvest 112 bus 22.01
2000 Antwerpen
GSM: +32 476372969
Fax: +32 3 345 44 58
Contacteer ons