Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schilder - Antwerpen heeft de vakkennis in huis...

indien u op zoek bent naar ervaren vakmensen voor al uw schilderwerken, behangwerken, raamdecoratie, vloerbekleding, enz..
Zoekt u een schilder in Antwerpen?

Stop dan onmiddellijk met zoeken, want met Schilder - Antwerpen haalt u het gespecialiseerde team in huis waarnaar u op zoek bent! Wij toveren uw woning of kantoor om in een schitterend staaltje kleur, zonder strepen of vlekken. Bent u dus gebrand op een nieuwe look voor uw pand? Wij snellen u te hulp!

Schilderen

Het is belangrijk om uw woning goed te onderhouden. Professioneel schilderwerk geeft op de eerste plaats een mooie uitstraling aan uw eigendom, zowel vanbinnen als vanbuiten! Onze schilders in Antwerpen hebben een ruime ervaring opgebouwd en zorgen voor dat ietsje meer cachet, volledig aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en budget!

Kaleien

Is uw gevel toe aan een nieuw leven? Of is deze aan een grondige renovatie toe? Wil je het een compleet nieuwe uitstraling bezorgen? Dan is het kaleien ervan zeker het overwegen waard! U geeft uw woning niet alleen zijn karakteristieke uitzicht terug, maar u beschermt het tegelijkertijd tegen alle mogelijke invloeden van buitenaf: de perfecte combi voor iedere woonst!

Restaureren

Door de jaren heen hebben onze schilders niet alleen veel ervaring opgedaan op vlak van schilderen en behangen, maar ook met het renoveren en restaureren van woningen en andere gebouwen. Hebt u dus een pand dat dringend toe is aan een restauratie of renovatie? Schakel dan Schilder - Antwerpen in en sta weldra versteld van de nieuwe looks die wij uit onze mouw schudden!
Specialiteiten

Een schilderproject? Laat deze over aan uw schilder in Antwerpen!

Misschien bent u de kleuren op uw plafond en muren wel beu of misschien hebt u net een huis gekocht en bladdert de huidige verf af? Of misschien wilt u uw kantoorruimte voorzien van een nieuw likje verf? Wel, geen probleem. Uw schilder in Antwerpen biedt niets dan kwalitatief schilderwerk en nemen om het even welk pand onder handen. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, om een winkelpand of een volledig appartementsgebouw: Schilder - Antwerpen geeft iedere ruimte een kleurige toets in een professioneel kader!

Bovendien kan u bij ons ook terecht voor deskundig kleuradvies. Met een hele resem tips, innovatieve ideen en toelichting van de meest recente schildertrends, krijgt u gegarandeerd de looks in huis of op kantoor waarnaar u op zoek bent. Ons kleuradvies gaat als volgt:
We komen graag bij u ter plaatse om de ruimte(s) ter plekke te bekijken
Nadien stellen we een kleurenpalet samen gecombineerd met een kleurdossier en bijhorende stalen
Indien gewenst, komen onze schilders uw schilderwerken uitvoeren met een onberispelijke afwerking

Of het nu om een groot project gaat of eentje van kleine omvang, met Schilder - Antwerpen haalt u een team van experts in huis die indien gewenst uw hele interieur voor haar rekening neemt. Misschien wilt u bijvoorbeeld ook raamdecoratie voor uw glaspartijen? Of misschien wilt u meteen ook wat behangwerken laten uitvoeren, zodat uw muren verzekerd zijn van blaasvrij behang? Uw schilder in Antwerpen gaat geen uitdaging uit de weg! We hebben immers niet alleen een passie voor schilderen, maar ook voor het prachtige totaalplaatje waar u van droomt.

Perfect indien u op zoek bent naar een schilder in Antwerpen!

Indien u op zoek bent naar een erkend schildersbedrijf met verstand van zaken en dit in de regio Antwerpen, dan bent u bij Schilder - Antwerpen aan het juiste adres! Ons team heeft doorheen de jaren een ruime ervaring opgebouwd en de schilders beschikken n voor n over de nodige portie knowhow en expertise. Color team is uitgegroeid tot een begrip in de schilderwereld en werkt hiervoor met de allernieuwste technieken en allerbeste producten en materialen.

Wanneer u een schildersbedrijf in de hand neemt dan is het prettig dat deze ervaren is in het vak en u kan voorzien van goed advies. Schilder Antwerpen heeft stuk voor stuk vakmensen met kennis over alle schilderwerken. Een kleine greep uit de schilderwerken waarin onze schilders in Antwerpen zijn gespecialiseerd, zijn onder andere:
Binnen- en buitenschilderwerken
Spuittechnieken
Kaleien

Bent u overtuigd van onze kennis en klantenservice? Maar hebt u toch graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw project? Of had u graag een offerte op maat aangevraagd voor uw schilderwerken in Antwerpen? Dan kan u ons hiervoor steeds bereiken. Onze medewerkers doen hun uiterste best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Tot binnenkort!
© 2012-2017 Schilder - Antwerpen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Schilder - Antwerpen


Contacteer ons